Badkamer en wc renovatie

Badkamer renovatie

De badkamer is voor de één “gewoon” een ruimte in de woning en voor de ander de favoriete plek om zijn of haar tijd door te brengen. Als een badkamer toe is aan vervanging kunt u ons benaderen voor advies en uitvoering van de werkzaamheden.

Badkamer renovatie, groot én klein!

Van standaard uitgeruste badkamers tot bubbelbaden met diverse kleuren verlichting, we zien het allemaal voorbij komen en leggen alles met dezelfde zorg aan. Als u toe bent aan een badkamer renovatie dan belt u natuurlijk Gijs. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs om de huidige situatie te bekijken en om samen met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Wij doen dit zorgvuldig en stellen een gedegen plan op. Hierbij brengen we bijvoorbeeld in kaart of er leidingen omgelegd dienen te worden, er elektra punten moeten worden aangepast en of er andere zaken zijn die wij moeten analyseren voordat we kunnen starten met het project.

De badkamer verbouwing kan van start

Als u akkoord bent gegaan met de door ons aangeboden offerte en wij een plan hebben gemaakt, dan gaan we van start met de badkamer renovatie. Uiteraard verwijderen we eerst het oude sanitair en passen we de ruimte aan om deze gereed te maken voor de nieuwe installatie (leidingen omleggen, elektra aanpassen, etc.). Hierna installeren we uw nieuwe badkamervoorzieningen en verzorgen we uiteraard ook het plaatsen van badkamertegels op de wand en de vloer. Alles naar wens en volgens plan!

Wc renovatie

Wat wij doen voor badkamers, doen wij ook voor het kleinste kamertje, het toilet. Ook hier hebben wij een breed scala aan mogelijkheden en alles hangt af van uw wensen. Voor ieder budget en voor ieder toilet, bel Gijs!

Vraag het aan Gijs

De beller is sneller maar mailen mag natuurlijk ook

Contact

© 2024 Klusbedrijf Gijs van Santen